Brandsdal Group
– gøy på jobb

I Brandsdal Group søker vi å skape en kultur hvor ansatte føler seg sett og inkludert. Takhøyden skal være stor og latteren kan sitte løst. 

 

Omsetningen i konsernet har gått fra 16 mill. i 2002 til 800 mill. i 2017. I dag er vi omkring 170 dyktige medarbeidere ved vårt hovedkontor på Mjåvann I Kristiansand og ca 30 medarbeidere ved vårt lager i Flensburg, Tyskland.

Vi holder til på Industriområdet Mjåvann i Kristiansand og i Schleswiger Straße i Flensburg- Tyskland. Lokasjonen i Kristiansand består av to bygg. Et lager for tunggods og et kombinert lager og administrasjonsbygg hvor våre Norske virksomhet er samlet.

 

Alt i alt er vi ca 200 mennesker med 27 forskjellige nasjonaliteter, som jobber i Kristiansand.  Vi har lager for alle våre norske nettbutikker som betjenes av de flotteste lagermedarbeidere. I tillegg så drives kundesenter, markedsavdeling, salg- og innkjøpsavdeling for alle konsernets selskaper fra denne lokasjonen.  Hovedadministrasjonen består av økonomi, HR, IT og kantine/renholdsavdeling.

I Flensburg har vi lager for alle våre europeiske butikker. Flensburg har vist seg å ha en sentral beliggenhet i forhold til rask levering til våre kunder. På vårt lager i Flensburg jobber det ca 30 mennesker med syv forskjellige nasjonaliteter.

 

OM Brandsdal group

Brandsdal Group AS er et konsern i stadig utvikling.  Med våre verdier engasjement, nyskapning, kremmerånd og redelighet som bakteppe, preges vi av fremoverlente ansatte med høy grad av eierskap, som sammen er med å bane vei for videre vekst. Brandsdal Group er en kompetansebedrift som verdsetter menneskers ønske om å sprenge grenser, enten det er snakk om nye markedsføringstiltak, utvikling av systemer internt så vel som ut mot våre kunder, forbedring av logistikken eller å innta nye land med våre forretningskonsepter.

Brandsdal Group AS består i dag av nettbutikkene Netthandelen.no, Blivakker.no, Cocopanda.dk, Cocopanda.se, Cocopanda.fi, Cocopanda.at, Cocopanda.de og Cocopanda.pl, samt vår fysiske butikk BliVakker Markens.

Netthandelen.no Nettbutikk for alt til hage og garasje
Blivakker.no Landets ledende nettbutikk innen kosmetikk og hårpleie
Cocopanda Våre europeiske nettbutikker innen samme bransje som Blivakker.no
BliVakker Markens Vår fysiske butikk innen kosmetikk som ligger i sentrum av Kristiansand

 

Kontakt oss

Ring oss på tlf: 38 18 98 00 eller send oss en e-post: